dc.contributor.advisor | Колбас, Н. Ю. | |
dc.contributor.author | Троянчук, В. А. | |
dc.coverage.spatial | Брест | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2020-09-01T10:57:56Z | |
dc.date.available | 2020-09-01T10:57:56Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Троянчук, В. А. Биофлавониды черешни при культивировании в условиях Беларуси / В. А. Троянчук // Устойчивое развитие: региональные аспекты : сборник материалов XI Международной научно-практической конференции молодых ученых, Брест, 24–26 апреля 2019 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Брестский государственный технический университет, Брестский государственный университет имени А. С. Пушкина ; под ред. А. А. Волчека [и др.]. – Брест : БрГТУ, 2019. – С. 163–166. – Библиогр.: с. 166 (5 назв.). | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://rep.bstu.by/handle/data/7160 | |
dc.description | Troyanchuk V.A.Cherry bioflavonoids during cultivation in Belarus | ru_RU |
dc.description.abstract | Data on the bioflavonoids content of 9 varieties and 2 hybrids of Belarusian
sweet cherry are presented in this article. The total anthocyanins content varies
from 10.27 to 83.38 mg of cyanidin 3-O-rutinoside, the total phenolic acids content
varies from 18.24 to 47.27 mg of caffeic acid and the total flavan-3-ol content varies
from 8.5 to 31.47 mg of (+)-catechin per 100 g of FW fruit. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | БрГТУ | ru_RU |
dc.subject | выращивание плодовых культур | ru_RU |
dc.subject | growing fruit crops | ru_RU |
dc.subject | вишня | ru_RU |
dc.subject | cherry | ru_RU |
dc.title | Биофлавониды черешни при культивировании в условиях Беларуси | ru_RU |
dc.type | Научный доклад (Working Paper) | ru_RU |
dc.identifier.udc | 502.2:577.13:582.734.6:634.23 | ru_RU |