dc.contributor.advisor | Колбас, Н. Ю. | |
dc.contributor.author | Женарь, А. В. | |
dc.coverage.spatial | Брест | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2020-10-06T06:24:53Z | |
dc.date.available | 2020-10-06T06:24:53Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Женарь, А. В. Влияние температурного режима г. Бреста на созревание винограда / А. В. Женарь // Устойчивое развитие: региональные аспекты : сборник материалов XI Международной научно-практической конференции молодых ученых, Брест, 24–26 апреля 2019 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Брестский государственный технический университет, Брестский государственный университет имени А. С. Пушкина ; под ред. А. А. Волчека [и др.]. – Брест : БрГТУ, 2019. – С. 59–61. – Библиогр.: с. 61 (5 назв.). | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://rep.bstu.by/handle/data/7764 | |
dc.description | Zhenar A.V. Influence of the temperature regime of Brest on the ripening of grapes | ru_RU |
dc.description.abstract | Brest region of Belarus refers to the northern zone of viticulture. In our study,
the maturity index of red and white grapes was calculated as a sugar-to-titrableacidity
ratio. The maturity index for grapes of late harvest dates ranges from 6.77
to 42.99. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | БрГТУ | ru_RU |
dc.subject | природа | ru_RU |
dc.subject | систематика растений | ru_RU |
dc.subject | nature | ru_RU |
dc.subject | plant taxonomy | ru_RU |
dc.title | Влияние температурного режима г. Бреста на созревание винограда | ru_RU |
dc.type | Научный доклад (Working Paper) | ru_RU |
dc.identifier.udc | 502.2:577.13:582.783 | ru_RU |