Search
Информационная модель управления предприятием общественного питания

View/ Open document files
Date
2013Publisher
БГУCitation
Рыжков, А. А. Информационная модель управления предприятием общественного питания / А. А. Рыжков, А. А. Козинский. – Текст : непосредственный // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012" / редколлегия: А. И. Жук, В. С. Сафонов, А. Г. Захаров [и др.]. – Минск : БГУ, 2013. – ISBN 978-985-553-139-6. – С. 204. – Библиография: 3 назв.Abstract
During 2010-2012 we have studied the problem of automation of management of the enterprises of public catering. Lines of automation at the enterprises of public nutrition are: book-keeping, storage, kitchen/shop. Subject of research of a selected set of goals in document management in production, accounting for basic operations of the movement of inventory in the units of Accounting «Warehouse», «Kitchen». Result of studying of a subject area of «Catering» is инфологическая data model for workflow. Model-based data management system was implemented data. For the implementation of database management system «Catering» is selected Object-Oriented database Cach
Collection

Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution-NonCommercial» («Атрибуция-Некоммерчески») 4.0 Всемирная.