Поиск по всему репозиторию:

Показать краткое описание

dc.contributor.authorРыжков, А. А.
dc.contributor.authorКозинский, Андрей Андреевич
dc.coverage.spatialМинскru_RU
dc.date.accessioned2025-07-15T09:42:00Z
dc.date.available2025-07-15T09:42:00Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationРыжков, А. А. Информационная модель управления предприятием общественного питания / А. А. Рыжков, А. А. Козинский. – Текст : непосредственный // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012" / редколлегия: А. И. Жук, В. С. Сафонов, А. Г. Захаров [и др.]. – Минск : БГУ, 2013. – ISBN 978-985-553-139-6. – С. 204. – Библиография: 3 назв.ru_RU
dc.identifier.urihttps://rep.bstu.by/handle/data/49123
dc.descriptionRyzhkov, A. A.; Kozinsky, Andrey Andreevich. Information model of public catering enterprise managementru_RU
dc.description.abstractDuring 2010-2012 we have studied the problem of automation of management of the enterprises of public catering. Lines of automation at the enterprises of public nutrition are: book-keeping, storage, kitchen/shop. Subject of research of a selected set of goals in document management in production, accounting for basic operations of the movement of inventory in the units of Accounting «Warehouse», «Kitchen». Result of studying of a subject area of «Catering» is инфологическая data model for workflow. Model-based data management system was implemented data. For the implementation of database management system «Catering» is selected Object-Oriented database Cachru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУru_RU
dc.titleИнформационная модель управления предприятием общественного питанияru_RU
dc.typeСтатья (Article)ru_RU


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать краткое описание