dc.contributor.advisor | Ячуревич, О. В. | |
dc.contributor.author | Селедчик, Ю. Ф. | |
dc.coverage.spatial | Брест | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2020-09-07T06:26:16Z | |
dc.date.available | 2020-09-07T06:26:16Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Селедчик, Ю. Ф. Влияние температурного фактора на выращивание цыплят-бройлеров / Ю. Ф. Селедчик // Устойчивое развитие: региональные аспекты : сборник материалов XI Международной научно-практической конференции молодых ученых, Брест, 24–26 апреля 2019 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Брестский государственный технический университет, Брестский государственный университет имени А. С. Пушкина ; под ред. А. А. Волчека [и др.]. – Брест : БрГТУ, 2019. – С. 138–140. – Библиогр.: с. 140 (3 назв.). | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://rep.bstu.by/handle/data/7230 | |
dc.description | Seledchik Yu. F. Influence of the temperature factor on the growing of broiler chickens | ru_RU |
dc.description.abstract | The article describes dynamics and speed of raising broiler chickens under conditions
of cage keeping, but under different temperature conditions. At present,
poultry production is a high-tech, dynamically developing promising direction in the
agricultural sector of the Republic of Belarus. It is able to compete with livestock, to
cover the lack of meat products, even in conditions of economic crisis. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | БрГТУ | ru_RU |
dc.subject | организация производственного процесса | ru_RU |
dc.subject | птицеводство | ru_RU |
dc.subject | organization of the production process | ru_RU |
dc.subject | poultry | ru_RU |
dc.title | Влияние температурного фактора на выращивание цыплят-бройлеров | ru_RU |
dc.type | Научный доклад (Working Paper) | ru_RU |
dc.identifier.udc | 658.51 | ru_RU |