Search

Show simple item record

dc.contributor.authorРакович, Юрий Петрович
dc.contributor.authorРусаков, Константин Иванович
dc.contributor.authorРусакова, Зоя Витальевна
dc.contributor.authorЗыкова, Т. Л.
dc.coverage.spatialБрестru_RU
dc.date.accessioned2025-04-08T06:45:42Z
dc.date.available2025-04-08T06:45:42Z
dc.date.issued1992
dc.identifier.citationИсследование удельной гамма-активности проб продуктов питания / Ю. П. Ракович, К. И. Русаков, З. В. Русакова, Т. Л. Зыкова. – Текст : непосредственный // Методыка выкладання дысцыплін фізічнага профілю ў вышэйшых навучальных установах : праграма і тэзісы дакладаў Рэспубліканскай навукова-метадычнай канферэнцыі, Брэст, 29–30 кастрычніка 1992 года / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Беларускі вучэбна-метадычны цэнтр, Брэсцкі дзяржаўны палітэхнічіны інстытут ; рэдкалегія: А. Г. Галавейка [і інш.]. – Брэст : БПІ, 1992. – С. 73.ru_RU
dc.identifier.urihttps://rep.bstu.by/handle/data/47900
dc.descriptionRakovich, Yuri Petrovich; Rusakov, Konstantin Ivanovich; Rusakova, Zoya Vitalievna; Zykova, T. L. Study of specific gamma activity of food samplesru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБПИru_RU
dc.titleИсследование удельной гамма-активности проб продуктов питанияru_RU
dc.typeТезисы доклада (Abstracts)ru_RU


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record