dc.contributor.author | Ракович, Юрий Петрович | |
dc.contributor.author | Русаков, Константин Иванович | |
dc.contributor.author | Русакова, Зоя Витальевна | |
dc.contributor.author | Зыкова, Т. Л. | |
dc.coverage.spatial | Брест | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2025-04-08T06:45:42Z | |
dc.date.available | 2025-04-08T06:45:42Z | |
dc.date.issued | 1992 | |
dc.identifier.citation | Исследование удельной гамма-активности проб продуктов питания / Ю. П. Ракович, К. И. Русаков, З. В. Русакова, Т. Л. Зыкова. – Текст : непосредственный // Методыка выкладання дысцыплін фізічнага профілю ў вышэйшых навучальных установах : праграма і тэзісы дакладаў Рэспубліканскай навукова-метадычнай канферэнцыі, Брэст, 29–30 кастрычніка 1992 года / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Беларускі вучэбна-метадычны цэнтр, Брэсцкі дзяржаўны палітэхнічіны інстытут ; рэдкалегія: А. Г. Галавейка [і інш.]. – Брэст : БПІ, 1992. – С. 73. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://rep.bstu.by/handle/data/47900 | |
dc.description | Rakovich, Yuri Petrovich; Rusakov, Konstantin Ivanovich; Rusakova, Zoya Vitalievna; Zykova, T. L. Study of specific gamma activity of food samples | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | БПИ | ru_RU |
dc.title | Исследование удельной гамма-активности проб продуктов питания | ru_RU |
dc.type | Тезисы доклада (Abstracts) | ru_RU |